top of page
Onko blog: Blog2

27.4.2021. Dogovorena suradnja sa savjetovalištem "Genetika"

Updated: May 17, 2021


Poštovani članovi,

s veseljem Vas želimo obavijestiti kako i nadalje radimo na širenju našeg dijapazona usluga, a sve s ciljem da bismo našom mrežom okupili što veći broj stručnjaka i omogućili Vam maksimalno kvalitetnu uslugu na najvišoj svjetskoj razini. Tako smo dogovorili suradnju s genetičkim savjetovalištem "Genetika" kojeg pokreće magistrica genetike Anela Zorlak. Magistrica Zorlak završila je program za genetička testiranja i sekvenciranje na sveučilištu Harvard te je spremna svojim velikim znanjem pomoći bolesnicima i njihovim obiteljima.


Savjetovalište Genetika svečano je otvoreno 28.4.2021., a s obzirom na epidemiološku situaciju otvorenje je bilo putem online zoom sastanka te ga možete u cijelosti pogledati na našem youtube kanalu klikom na link. Dr. Kust sudjelovao je aktivno u otvorenju te je dao svoje viđenje važnosti pokretanja ovakvog tipa savjetovališta za cijelu regiju.


Pokretanje Genetike popratili su i brojni mediji. Pogledajte gostovanje magistrice Zorlak na N1 televiziji gdje je predstavila svoj projekt.


Članci u dnevnom tisku i na internetu: Buka, Dnevni avaz, Online start, Vijesti.ba.


Sjedište centra Gentika je u Sarajevu, no i naši bolenici moći će koristiti njihove usluge. Za više detalja nas kontaktirajte.

123 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page