top of page
Onko blog: Blog2

8.9.2021. Ugovor o suradnji s korporacijom Acibadem


Poštovani članovi,


sa zadovoljstvom Vas želimo obavijestiti kako je naš rad prepoznao i drugi najveći lanac bolnica u svijetu, Turski Acibadem! Naime, naš tim potpisao je ugovor o međusobnoj suradnji putem koje ćemo našim bolesnicima u slučaju potrebe omogućiti terapiju u jednoj od Acibadem bolnica vezano za kirurško liječenje, radioterapiju i dodatne specifične oblike onkološkog liječenja koje nismo u mogućnosti provesti u našoj poliklinici. U slučaju da postoji indikacija za neko od navedenih vrsta liječenja, naš tim organizirat će Vam kompletni proces odlaska i provedbe terapije.

Acıbadem grupa (turski: Acıbadem Sağlık Grubu) je turska zdravstvena ustanova sa oko 17.000 zaposlenih. Sačinjava je 21 bolnica i 16 medicinskih centara, čime je Acıbadem postao drugi najveći svjetski zdravstveni lanac pod IHH Healthcare Berhad. Skupinu čini mreža općih bolnica, medicinskih centara, dnevnih bolnica i različitih laboratorija.


Osim partnerstva s Međunarodnom bolnicom Istanbul i Internacionalnom ambulantom Etiler, Acıbadem se širi i izvan Istanbula bolnicama Eskişehir, Amsterdam, Bodrum, Maslak i Beşiktaş (Fulya). Osnovali su ga 1992. Mehmet Ali Aydınlar i dr. Armağan Özel, koji je napustio grupu 2007. Aydınlar je i dalje izvršni direktor grupe. Najveći dioničar Acibadema je IHH Healthcare.


Neke od mogućnosti liječenja i dijagnostike koje za naše bolesnike nudi Acibadem:

Gama nož

Cyberknife

konformalna 3D radioterapija 10-35 frakcija

intenzitet-modulirajuća radioterapija (IMRT) 10-35 frakcija

STX radiokirurgija 1-30 frakcija

radionuklidna terapija peptidnim receptorima (PRRT) - Lutecij

FDG PET/CT

Ga-68 PET/CT


Obratite se našem timu za više detalja, kako bismo procijenili mogućnosti liječenja i eventualnog upućivanja na liječenje u Acibademu.279 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page