top of page
Onko blog: Blog2

4.11.2020. Pokrenuta suradnja s laboratorijem Salzer

Autor: dr.sc. Davor Kust, dr.med.



Tim onkologija.net proširio je ponudu svojih usluga, te Vam sada nudimo mogućnost provođenja svih laboratorijskih pretraga (onkoloških i ne-onkoloških) u našoj poliklinici, a sve u suradnji s našim partnerom Poliklinikom Salzer.


Medicinsko-biokemijski laboratorij Poliklinike Salzer otvoren je u listopadu 2010. Nakon dugogodišnjeg rada i na osnovi bogatog iskustva na području medicinske biokemije stečenog u laboratoriju Sveučilišne klinike "Vuk Vrhovac" i laboratoriju Kliničkog Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku "Kliničkog bolničkog centra Zagreb", dr.sc. Branka Salzer, dipl.ing.med.biokem. godine 1995. osnovala je prvi privatni medicinsko biokemijski laboratorij u Hrvatskoj. Isti laboratorij prerasta u Polikliniku Labor Centar, gdje je dr.sc. Branka Salzer zaposlena na mjestu ravnatelja. U međuvremenu 2007. godine Poliklinika Labor Centar preuzeta je od strane grupacije Synlab, unutar koje je dr.sc. Branka Salzer i dalje uspješno vodila laboratorij na mjestu ravnatelja. U jesen 2010. dr.sc. Branka Salzer odlučila je napustiti Polikliniku Labor Centar i otvoriti svoj vlastiti laboratorij, Polikliniku Salzer. Prostor poliklinike karakteriziraju lijepo uređene prostorije, te vrlo stručno osoblje s dugogodišnjim radnim iskustvom. Laboratorij je opremljen s najmodernijim medicinskim aparatima zadnje generacije, a rezultati pretraga gotovi su istoga dana.


U skladu s navedenim, nudimo Vam dvije mogućnosti:

1. obavljanje svih usluga direktno u Poliklinici Salzer, gdje uz našu uputnicu dobivate 20% popusta na redovne cijene svih usluga i pretraga

2. uzimanje potrebnih uzoraka (krv, urin...) u našoj poliklinici, a daljnji postupak obavlja naš stručni tim. Nalaz Vam šaljemo e-mailom (ili prema dogovoru), te uključujemo dodatnu telefonsku/fizičku konzultaciju nakon što pristigne nalaz kako bismo Vam ga pojasnili i dali preporuku što je dalje za činiti.


Za cjenik usluga i sve dodatne upite nas kontaktirajte.




240 views0 comments
bottom of page